Loading
 • Totaalprojecten


  Wilt u een gezondheidscentrum bouwen of verbouwen? Wilt u een operatiekamer, een privé kliniek of laboratorium realiseren of heeft u een ander vraagstuk met betrekking tot uw huisvesting? Met Reichealth haalt u één partij in huis die alles voor u regelt, vanaf het eerste ontwerp en de daarbij behorende financiële toetsing tot en met ingebruikname.

  Bij elk project dat we begeleiden, vinden we het belangrijk dat de vraag of het idee van u, de opdrachtgever, centraal staat. We zijn pragmatisch ingesteld en hebben expertise in huis op het gebied van zowel bouw als installaties. Ook kunnen we namens u overleg voeren met externe partijen zoals gemeentes en nutsbedrijven en kunnen we adviseren op het gebied van energiebesparing.

  Door de juiste combinatie te maken tussen planmatig werken en het kunnen improviseren als dat nodig is, zorgen we voor een gestroomlijnd proces bij de realisatie van uw huisvestingsproject. We vinden het belangrijk om de (eind)gebruiker te betrekken in elke fase van een project.

  Samen komen we daardoor tot de mooiste en de meest functionele eindresultaten. Bent u benieuwd hoe we dit aanpakken? Lees hier meer over Reichealth projectontwikkeling.

   

 • gerelateerde projecten

  Reichealth
  info@reichealth.nl - 024 - 848 5084
  Lees hier onze privacy policy

  vacatures